Olcsó Weblap 2 hét alatt

Kezdő weblap

Korszerű weblap minden olyan funkcióval, amely egy weblap indításához szükséges

Kezdő weblap csomag
100.000 Ft

Haladó weblap

Design fokozó extra funkciók, fontos tartalmak kiemelése

Haladó weblap csomag
120.000 Ft

Profi weblap

Célzott ajánlatok, interaktivitás, professzionális látványelemek

Profi weblap csomag
140.000 Ft

Weblapkészítés árak

Olcsó árakra vágyik? Jó helyen jár!

Csomagjaink és az opcionális kiegészítőink beárazásánál több olyan piaci tényezőt figyelembe vettünk, melyek meghatározóak lehetnek egy magyar vállalkozás számára.

Weblapkészítés árak

Kifejezetten költségérzékeny és induló vállalkozások számára ajánljuk alapcsomagunkat 100.000 forintos áron, ami egyáltalán nem csak alapszolgáltatásokat kínál, minden olyan funkcióval rendelkezik, ami egy kisvállalat ízléses és igényes bemutatásához elengedhetetlen. 

Haladó csomagunk a maga 120.000 forintos árával sem mondható akkora beruházásnak, amit egy mikro- vagy kisvállalkozás ne bírna el, vagy túl nagy kockázattal járna.

Fontos megjegyezni, hogy olcsó weblapjaink lefejlesztése, vagy extra modulokkal való kiegészítése, rendkívül gyorsan, akár a megrendeléstől számított 2 héten belül kivitelezhető.  És ugye egy cég életében az idő sokszor fontosabb tényező, mint maga az ár…

Profi csomagunk pedig mindössze 140.000 Ft. Összehasonlításképpen: egy hasonló tudású, nem nyílt forráskódú honlap piaci ára ennek kb. az ötszöröse!

Áraink tartalmazzák a saját adminisztrációs felületet, melyen keresztül a honlap tulajdonosok karban tarthatják, frissíthetik, aktualizálhatják tartalmaikat. Amennyiben azonban úgy gondolja, hogy ezzel nem óhajt foglalkozni, honlap karbantartás szolgáltatásunkat 8.000 Ft/munkaóra díjon rendelheti meg.

Kiemelt szolgáltatásként, nálunk megrendelt Olcsó Weblapjához korlátlan méretű tárhelyet 10.000 Ft éves díj fejében biztosítunk.

Weblap csomagok