Olcsó Weblap 2 hét alatt

Kezdő weblap

Korszerű weblap minden olyan funkcióval, amely egy weblap indításához szükséges

Kezdő weblap csomag
100.000 Ft

Haladó weblap

Design fokozó extra funkciók, fontos tartalmak kiemelése

Haladó weblap csomag
120.000 Ft

Profi weblap

Célzott ajánlatok, interaktivitás, professzionális látványelemek

Profi weblap csomag
140.000 Ft

Online marketing

Online marketingWeboldalának minősége és az általa közvetített ajánlat piacképessége az Ön üzleti sikerének titka. Ebből származó előnyéből viszont csak úgy tud igazán komoly hasznot kovácsolni, ha célközönsége megtalálja Önt!

Ne a pincéből árulja portékáit, válassza a napfényes kirakatot inkább!

Cégünk sokéves keresőmarketing (SEM) tapasztalatát és piacvezető pozícióját kihasználva, a legköltséghatékonyabb módszerekkel érheti el leendő ügyfeleit!

A Google Adwords egy olyan világméretű szolgáltatás, melynek segítségével akár már ma megjelenhet az Ön által kínált szolgáltatás, termék, vagy akció az egész internet kirakatában.

Gyakorlatilag a legnagyobbakkal lehet egy platformon akár pár forint befektetéssel. A Google Adwords lehetőséget és esélyegyenlőséget nyújt minden egyes vállalkozásnak, hogy azonos feltételek mellett megmérettesse magát akár helyben, akár a világpiacon.

Fizetnie csupán azokért a kattintásokért kell, amelyek az Ön weblapjára irányítják a témában érdeklődő, vagy a termékre, szolgáltatásra konkrétan rákereső látogatót. A kampány része a költségkeret beállítása, mely lehetővé teszi a reklámra fordított büdzsé napi szintű menedzselését. Magyarul Ön annyit költ erre a célra, amennyit szeretne, pontosabban amennyi megéri Önnek.

A kampány bármikor alakítható, megállítható és újraindítható. Gyakorlatilag kockázatmentes.

A mi feladatunk, hogy Önnek minden egyes forint a lehető legmagasabb megtérülést hozza. A kattintások számát növeljük, ugyanakkor a kattintások árát a kampány folyamatos optimalizálásával a lehető legalacsonyabb szinten tartsuk.

Hosszú távon gondolkodik? Akkor SEO, azaz Keresőoptimalizálás!

A teljes online látogatottságból még mindig a Google kereső természetes (organikus) találatairól érkező látogatók adják a weben keresztül szerzett ügyfelek túlnyomó többségét - legalábbis azoknak a kiváltságosaknak, akik a találati listák élén vannak!

SEO AdwordsBár az általunk készített weboldal alapvetően keresőbarát, erős keresőszavak esetén ez sajnos nem elegendő a sikerhez. Ahhoz, hogy az Ön számára legnagyobb forgalmat generáló kulcsszavakra megelőzze versenytársait, professzionális optimalizálásra és szakszerű linképítésre van szükség.

A jó hír az, hogy nálunk a keresőoptimalizálást sikerdíjas konstrukcióban rendelheti meg!

Fizetnie csak a már elért eredmények után kell, rejtett költségek nélkül. Amíg nincs siker, egyetlen forintot sem kell a ráfordított munkánkért fizetnie!

Árképzésünk teljes körű garanciát és eredmény-arányos árakat biztosít.

Weblap csomagok

Weboldal ami jó is és olcsó is