Olcsó Weblap 2 hét alatt

Kezdő weblap

Korszerű weblap minden olyan funkcióval, amely egy weblap indításához szükséges

Kezdő weblap csomag
100.000 Ft

Haladó weblap

Design fokozó extra funkciók, fontos tartalmak kiemelése

Haladó weblap csomag
120.000 Ft

Profi weblap

Célzott ajánlatok, interaktivitás, professzionális látványelemek

Profi weblap csomag
140.000 Ft

Tárhely és domain szolgáltatás

Tárhely és domain

A honlap megfelelő működéséhez elengedhetetlen egy megfelelő paraméterekkel rendelkező, MEGBÍZHATÓ tárhely.
A megfelelő paraméterek jelen esetben PHP 5 futtatási lehetőséget, MySQL adatbáziskezelőt, illetve a honlapon elhelyezett tartalomhoz elegendő méretű tárterületet jelentenek. Mi úgy gondoljuk, hogy Önnek nem az a dolga, hogy megértse ezeket a paramétereket és azt sem kell tudnia, hogy a honlapján megjelenített tartalom 30, 120, vagy éppen 540 MB tárterületet igényel.

Szerintünk Ön csak annyit szeretne tudni, hogy honlapja megbízhatóan és gyorsan működik a hét minden napján, a nap 24 órájában, és ha egy új képet szeretne feltölteni weboldalára, nem kíváncsi "a feltölteni kívánt fájl mérete meghaladja a rendelkezésre álló tárterületet" hibaüzenetre.

Ennek megfelelően az általunk kínált tárhely-szolgáltatás úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen kiszolgálja az Ön weblapja által támasztott igényeket, a rendelkezésre álló tárhely mérete pedig KORLÁTLAN.

Természetesen a legnagyobb elővigyázatosság mellett is bekövetkezhetnek váratlan hibák, hiszen a technika ördöge nem alszik. Ha azt tapasztalja, hogy honlapja nem elérhető, nyilván a legkevésbé sem kíváncsi a webfejlesztő és a tárhelyszolgáltató egymásra mutogatására. Nem érdekli Önt, hogy a hiba kinél következett be, csak megoldást akar a problémára, mégpedig azonnal.

Amennyiben weboldalát velünk készítteti el és a tárhely-szolgáltatást is mi biztosítjuk, hiba esetén nincs más dolga, mint hogy jelezze felénk, és mi a lehető legrövidebb időn belül elhárítjuk azt. Adatai biztonságáról napi adatmentéssel gondoskodunk, így a legszélsőségesebb esetben sem fordulhat elő, hogy egy meghibásodott alkatrész miatt Ön értékes ügyféladatokat, megrendeléseket, vagy fáradságosan megírt tartalmakat veszítsen el!

Tárhely-szolgáltatásunk nem lenne teljes domain-regisztrációs szolgáltatások nélkül. Mindegy, hogy új domaint regisztrálna, vagy meglévő domainjét szeretné új tárhelyére költöztetni, gyors és rugalmas ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Célunk ez esetben is ugyanaz, mint bármely más szolgáltatásunknál: nem a technikai részletekkel kívánjuk fárasztani Önt, hanem a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldást biztosítjuk igényeire.

A hab a tortán: az általunk üzemeltett tárhelyre mutató domainneveihez korlátlan számú @domainnev végződésű e-mail címet biztosítunk díjmentesen!

Válassza a nyugalmat mindössze 10.000 Ft éves díj fejében!