Olcsó Weblap 2 hét alatt

Kezdő weblap

Korszerű weblap minden olyan funkcióval, amely egy weblap indításához szükséges

Kezdő weblap csomag
100.000 Ft

Haladó weblap

Design fokozó extra funkciók, fontos tartalmak kiemelése

Haladó weblap csomag
120.000 Ft

Profi weblap

Célzott ajánlatok, interaktivitás, professzionális látványelemek

Profi weblap csomag
140.000 Ft

Hogyan válasszak domainnevet?

A megfelelő domainnév kiválasztása nem egyszerű feladat.

Domain választásElső körben azt kell eldöntenünk, hogy a márkaépítést, vagy a keresőkből érkező forgalmat tartjuk fontosabbnak.

Márkaépítés szempontjából előnyösebb a cégnevet, vagy a forgalmazott márkát tartalmazó domainnév. Egyrészt könnyebben jegyzik meg látogatóink a márkanevet tartalmazó domaint, másrészt kereséskor a találati listáról szívesebben választják az ismerős cégnevet tartalmazó találatot, mint egy "arctalan" kulcsszavas domaint.

A látogatók túlnyomó többsége a keresőkből érkezik a weboldalakra és sokkal gyakrabban keresnek termékre, vagy szolgáltatásra, mint cégnévre.
Ez okozza a dilemmát, a Google jelenlegi algoritmusa ugyanis kiemelt jelentőséget tulajdonít a domainnévben szereplő kulcsszónak. Ez azt eredményezi, hogy egy adott termékre történő kereséskor sokkal nagyobb valószínűséggel kerül a találati lista élére az a weboldal, amelynek domainneve tartalmazza a kereséskor beírt szót, mint a kizárólag cégnevet tartalmazó domainek.
Ezt a jelenséget természetesen rengetegen próbálják a saját hasznukra fordítani, így a gyakran keresett kulcsszavakat tartalmazó domaineket már rengetegen beregisztrálták a lehető legkülönfélébb alakokban és végződéssel.
Bár ez a módszer hasznosnak tűnhet, az így létrejött számtalan hasonló domainnév megjegyezhetetlenné vált, senki nem emlékszik, hogy pl. a laptop akkumulátort a múlt héten a laptopakkumulator.hu, laptop-akkumulator.hu, vagy épp a laptopakkumulator.com weboldalról rendelte meg.
A kulcsszavas domain tehát márkaépítés szempontjából hátrányos, a látogató nem képes márkaként azonosítani, megjegyezni az ilyen honlapot és kisebb valószínűséggel lesz belőle visszatérő látogató, mint egy jól megjegyezhető céges domain esetén.

Áthidaló megoldást jelenthet a cégnév-kulcsszó kombináció, mint pl. a solymosi-kandallo.hu, az ilyen domainnév azonban megtévesztő lehet, ha a kínálatában szereplő termékcsoportok, vagy szolgáltatások nem írhatóak le egyetlen kulcsszóval, a domainben nem szereplő kulcsszavakra nézve pedig nem jelent előnyt keresőoptimalizálási szempontból.

Az ideális megoldás a teljes kínálatot bemutató fő webhelyen a cégneves domain használata, a főbb termékcsoportokra pedig az azokra jellemző kulcsszavakat tartalmazó domainek alatt létrehozott minisite-ok kialakítása, melyek bemutatják az adott termékcsoportot, az értékesítéshez azonban a fő céges weboldalra vezetik át a látogatót.

Az ilyen támogató minisite-ok kialakítására ideális megoldást jelent Olcsó Weblap szolgáltatásunk, hiszen rövid idő alatt, alacsony költséggel hozhatóak létre a támogató minisite-ok, így minimális befektetéssel maximalizálhatja internetes megjelenésből származó forgalmát.

Válassza ki az Ön számára ideális weblapcsomagunkat!

 

Megrendelés esetén természetesen domainregisztrációval és tárhelyszolgáltatással is állunk rendelkezésére!