Olcsó Weblap 2 hét alatt

Kezdő weblap

Korszerű weblap minden olyan funkcióval, amely egy weblap indításához szükséges

Kezdő weblap csomag
100.000 Ft

Haladó weblap

Design fokozó extra funkciók, fontos tartalmak kiemelése

Haladó weblap csomag
120.000 Ft

Profi weblap

Célzott ajánlatok, interaktivitás, professzionális látványelemek

Profi weblap csomag
140.000 Ft

Mi kell egy jó weblaphoz?

Ami egy jó weblaphoz kellÚj weboldal készítése előtt rengeteg kérdés merül fel bennünk:

  • milyen legyen a megjelenés?
  • milyen legyen a tartalom?
  • milyen legyen a menüelrendezés?
  • milyen funkciókat tudjon a weblap?

A probléma az, hogy ezekre a kérdésekre általában nincs is objektív válasz.
Többnyire munkatársakkal, ismerősökkel folytatott ötletelések, vagy a fejlesztő cég javaslatai alapján születik meg a végső elhatározás.
A tapasztalat pedig az, hogy csak a honlap elkészülte után, a gyakorlatban derül ki, hogy mennyire volt sikeres a döntés.

Munkánk során gyakran fordulnak hozzánk új ügyfelek azzal a panasszal, hogy bár a lehető legjobb weboldalt szerették volna elkészíttetni és erre ugyan hajlandóak voltak százezreket áldozni, honlapjuk mégsem váltotta be a hozzáfűzött reményeiket.  Miután sok ilyen weblapot tanulmányoztunk és elemeztünk, világossá vált számunkra, hogy a több gyakran kevesebb, a kevesebb pedig több.
Az igazán hatékony, profitábilis honlap letisztult, egyszerű és könnyen áttekinthető.

Természetesen ezeket az információkat is figyelembe vettük csomagjaink összeállításánál.
Az alábbiakban szeretnénk néhány pontban megosztani Önökkel, hogy mi az, ami valóban szükséges egy jó weblaphoz és mi az, amire lehet ugyan költeni, de jó esetben csak haszontalan, rossz esetben pedig kifejezetten árt honlapunknak:

DESIGN:
Ami kell: modern, áttekinthető megjelenés, egyértelmű navigáció.
A weblap cége elsőszámú kirakata látogatói felé, ezért nem engedhető meg az évekkel ezelőtti trendeken alapuló, ma már elavult megjelenés. A navigációnak (menük, linkdobozok, akciós bannerek, stb.) pedig egyértelműnek és könnyen használhatónak kell lennie.
Ami nem kell: flash animációk és a designer rossz értelemben vett önmegvalósítása.
Gyakori probléma, hogy a designt készítő grafikusnak nem az egyszerűség és használhatóság lebeg a szeme előtt, hanem az, hogy az elkészült műremek milyen jól fog mutatni a portfoliójában. A látogatók azonban nem szeretik a megszokottól eltérő elrendezést - ha nem egyértelmű számukra a weblap kezelése, bezárják az ablakot és keresnek más honalpot, amelyen könnyebben eligazodnak!

FUNKCIÓK:
Ami kell: minden, ami a kapcsolattartást és értékesítést elősegíti.
Kapcsolatfelvételi űrlap és ajánlatkérő modul ma már elengedhetetlen. Ha ügyfeleinek személyesen is fel kell keresnie Önt, székhelyének térképes megjelenítése is rendkívül fontos.
Érdemes továbbá hírlevélküldő modul segítségével kapcsolatban maradnia ügyfeleivel, hogy mindig eljuttathassa hozzájuk aktuális ajánlatait.
Ami nem kell: egy átlagos céges weboldalon nincs keresnivalója fórumnak, hacsak nem ezen keresztül bonyolítja kiterjedt ügyfélköre technikai támogatását. Egy jól működő hírlevélrendszer hasznos, de kiterjedt ügyfélkör és rendszeresen kiküldött vonzó ajánlatok nélkül mit sem ér - csak akkor költsön rá, ha ki is fogja használni!
Semmi olyan funkció nem kell továbbá, ami ugyan szép, jópofa, a konkurens cég honlapján is van, ennek ellenére nincs a látogatók számára hasznos, vagy az értékesítést támogató funkciója.

PROGRAMOZÁS:
Ami kell: olyan technológia, amiben gyorsan megvalósíthatóak a szükséges funkciók, a legelterjedtebb webszervereken működtethető és a későbbiekben szükség esetén egy átlagosan felkészült webfejlesztő is tudjon módosítani rajta.
Ami nem kell: kevésbé elterjedt, nagyvállalati környezethez, magas látogatottságú portálokhoz tervezett rendszerek, pl. ASP, JSP, stb. Ezek a programnyelvek egy átlagos weboldal szempontjából semmilyen előnyt nem jelentenek, viszont biztosra veheti, hogy a honlap üzemeltetése során egy esetleges problémával, vagy utólagos fejlesztési igénnyel nem fog egykönnyen hozzáértő fejlesztőt találni!

Felsorolásunk természetesen korántsem teljes, ennek ellenére reméljük, hogy sikerült megkönnyitenünk a megfelelő csomag kiválasztását!

TOVÁBB A CSOMAGOKHOZ >>>