Olcsó Weblap 2 hét alatt

Kezdő weblap

Korszerű weblap minden olyan funkcióval, amely egy weblap indításához szükséges

Kezdő weblap csomag
100.000 Ft

Haladó weblap

Design fokozó extra funkciók, fontos tartalmak kiemelése

Haladó weblap csomag
120.000 Ft

Profi weblap

Célzott ajánlatok, interaktivitás, professzionális látványelemek

Profi weblap csomag
140.000 Ft

Rólunk mondták

"A net-Positionnal való honlapkészítés volt talán a legegyszerűbb feladat amit pályafutásom során el kellett intéznem. Gyors és hozzáértő csapatuk majdnem előbb készen volt a kért módosításokkal mint ahogy azok kérve lettek. A közös munkánk akadálymentesen zajlott és azóta is bármilyen kérdésben készségesen segítenek. A kereső optimalizálásnál szinte a szakadék mélyéről hoztak fel minket az első oldalakra egy szűk hónap alatt. Csak ajánlani tudom Őket mindenkinek."

Esztrenga Máté,  Nagy Kft.

"Amikor elhatároztuk, hogy ügyfeleink tájékoztatására egy teljesen új megjelenést szeretnénk az interneten, hamar rá is találtunk a Net-position Kft-re, ahol olcsó és gyors munkát ígértek nekünk. Mint kiderült a közös munka során, ez teljesen helytálló, maximálisan elégedettek vagyunk a csapat munkájával. Minden kérdésre gyors válasz érkezett, kellően rugalmasak és kreatívak. Ezúton is köszönjük a munkájukat."

Koronczi Krisztián,  Infrasat Kft.

"A net-Position Kft. a keresőoptimalizálás új formáját,lehetőségeit mutatta ,mutatja cégünk számára.
Gyorsan ,hatékonyan és kevesebb munkával érünk el közös sikereket!!
Köszönjük!"

Felber József  tulajdonos
www.polisztirolakcio.hu
www.uveggyapotakcio.hu
www.hoszigetelorendszerakcio.hu

"Mikor cégünk eldöntötte, hogy szükséges lenne megjelenni az interneten első körben körbenéztünk, hogy milyen cégek vannak, akik segítségünkre lehetnének. Nem túl sok idő alatt találtunk rá az Olcsó Weblapra, ahol igen korrekt leírást találtunk a szolgátatásokról, árakról. Írtunk is nekik, és szinte azonnal jött a válasz, nem kellett heteket várni egy-egy levélváltásra.

Miután minden kérdésre választ kaptunk megrendeltük az ajánlott csomagot. Gyakorlatilag tényleg egy hét alatt elkészültek vele, miután minden szükséges instrukciót kézhez kaptak és abszolult korrekten, rugalmasan áltak a dologhoz. Ezúton is köszönöm az együttműködést!"

Pálffy Dávid, Thermoplus Kkt.


"A Net-position Kft. munkájával az évek során mindig elégedett voltam, ez alól az "olcsó weblap" szolgáltatás sem volt kivétel. Maximálisan ügyfélközpontú, segítőkész hozzáállást tapasztaltam. Számomra külön könnyebbséget jelentett, hogy az egész munkafolyamat és kommunikáció online zajlott, amivel rengeteg időt spóroltak nekem. Köszönöm a munkájukat!"

Györffy Szabolcs, Györffy Arbor Kft.

"Tisztességes, az ígéreteknek teljes mértékben megfelelő módon prezentált munkát végzett a net-Position Kft, amelynek eredményeképpen egy rendezett és jól stukturált új honlap született.

Az AMP diagnosztika készüléket és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat bemutató weboldalam kialakításával kapcsolatban nem voltak igazán pontos elképzeléseim, de az olcsoweblap.org munkatársai készségesen segítettek javaslataikkal a menürendszer felépítése, elrendezése, illetve a fejléc kitalálását illetően.

A megküldött anyagokat gyorsan feltöltötték, az általam kért módosításokat is gyorsan elvégezték, sőt felhívták a figyelmemet arra is, hogy a túlzottan orvosi szakmai szöveget a főoldalon kicsit "fogyaszthatóbbá" kellene tenni a látogatók számára.

Teljes mértékben elégedett vagyok mind a csapattal, mind az elkészült honlappal, bátran ajánlom ezt a lelkes és rugalmas csapatot mindenkinek, aki weboldal készítéshez keres céget."

Kaszán Attila, AMP Diagnosztika

"A kft munkatársaiban együttműködő, pontos, a vállalt határidők betartására gondosan ügyelő, kiváló szakembereket ismertem meg."

Dr. Zentai Károly, Energetikai Felülvizsgáló Kft.

"Cégünk 1 éve az Önök megrendelője, honlapjaink optimalizálását nagyon jó eredményekkel végzik, és ezúton szeretnénk köszönetet mondani a legújabb honlapunk, a www.ipari-tisztitoszer.hu elkészítéséért. A munkát nagyon rövid idő alatt és profi módon végezték el, emellett a meghirdetett "olcsó weblap" jelige is beigazolódott. Köszönjük!"

Rozmüller Krisztián, Ro-Land Plus Kft.

"A net-Position Kft.-vel először telefonon vettem fel a kapcsolatot.

Az áraik nagyon  kedvezőek voltak. Személyes beszélgetésünk alatt meggyőződtem hozzáértésükről és szaktudásukról. Megbízásuk után precíz és gyors munkát hajtottak végre, és a weboldalunk elkészülte utáni segítségük is átlagon felüli.

Nagyon meg vagyok elégedve és köszönöm a nagyszerű munkát."

Majláth József, Képesbolt Kft.

"Precíz, pontos munkát kaptunk az olcsoweblap.org-tól. Időben lett minden kérésünk teljesítve.

Maximálisan elégedettek voltunk a csapattal és az árakkal is!"

Szabó Máté, Hypnos Reklámgrafika

"Nagyon köszönöm az elmúlt hetek munkáit, melyet honlapomra fordítottak.

A lenyűgöző szakmai felkészültségük mellett nagyra értékelem gyors, célratörő munkájukat.
Az a törekvésük, hogy a piacon több vonalon is a legjobbak legyenek, meghozza a gyümölcsét. Tudni azt, hogy mikor, hogyan kell meggyőzni az ügyfelet, manapság kevesek kiváltsága.

Még ki sem találtam, de már optimalizálták a honlapom, még meg sem álmodtam, de már idevarázsolták az új ruháját. Úgy öltöztettek fel, hogy észre sem vettem, hogy mezítelen vagyok.
Ez a profizmus. Az eredmény gyönyörködtet, és teljes megelégedésemre szolgál.

További rengeteg munkát kívánok, sok-sok sikerélménnyel!"

Füzes Fruzsina, Dunakanyar társkereső